Verlaag kosten,
niet de kwaliteit

Huidige klantenservice teams en agencies zijn inefficiënt. Daarom hebben we een model ontwikkelt dat mensen combineert met AI en integraties, met als resultaat lagere kosten EN hogere kwaliteit. 

pricinghero
 • Pay as you go

  Je betaalt alleen per conversatie. Worden dat er meer, dan gaat de prijs omlaag. Geen vaste maandelijkse kosten. 

 • Goedkoper dan interne teams

  Met prijzen per conversatie vanaf €2,50 ben je goedkoper en flexibeler uit dan een vast intern klantenservice team voor jouw webshop.  

 • Voor goede en slechte tijden

  Ons team schaalt met je mee en alleen wanneer het nodig is. Geen zorgen meer over hoge vaste kosten en teams die zitten te duimendraaien. 

Bereken je maandelijkse kosten

0

Conversations

Selecteer hier het aantal conversaties per maand.

0

5000

= € 0,00 

/ Maand

Bespaar 30-70%
op service kosten

Hogere efficiëntie, lagere kosten

Teams die niet volledig bezet zijn, ziekte, vakanties, werkgeverslasten (brutoloon + 30%), licenties en werkplekken zorgen ervoor dat de interne kosten voor een conversatie al snel tussen de €3,50 en €6 liggen! En dan hebben we nog niet meegerekend wat ruimere bereikbaarheid in de avond en weekenden kost!

 • Pricing
  • Wanneer wordt een conversatie geteld?

   Een conversatie is een gesprek dat door jouw klant gestart wordt. Elk gesprek dat de klant start wordt geteld als één conversatie. Als de klant na ons antwoord echter inactief blijft, dan wordt de conversatie na een bepaalde tijd afgesloten. Spam berichten worden niet meegeteld als conversatie. 

  • Mijn sales fluctueert gedurende het jaar. Kan ik omhoog of omlaag schalen?

   Uiteraard! Je betaalt namelijk alleen per conversatie. Zijn het er veel of weinig? Dat maakt voor ons niets uit. Het helpt wel om op tijd te weten als er bijvoorbeeld een drukke periode aankomt, zodat we hier rekening mee kunnen houden. 

  • Wat is de minimumtermijn van een contract?

   Het minimum is 1 maand.

  • Ik doe de klantenservice van mijn webshop zelf, dat kost niets.

   Ook jouw tijd is waardevol, en je werkt het liefste niet gratis. Jij weet als de beste hoe je je webshop verder kunt laten groeien, dat kun je niet aan een ander overlaten. Door de klantenservice in onze handen te leggen, krijg je deze tijd terug!

  • Worden er kosten in rekening gebracht voor setup, training of management?

   Nee, helemaal niets! Alleen in het geval van het aansluiten van Whatsapp, worden er eenmalig €150 aan kosten in rekening gebracht. 

  • Hoe lang duurt het voordat we kunnen starten?

   Dit kan al binnen een week! Uiteraard gaat dit in overleg en houden we rekening met jouw operatie. 

  • Rekenen jullie extra voor avonden en weekenden?

   Nee, alle tarieven zijn gelijk ongeacht het tijdstip.